Advies

Uw tuin laten ontwerpen en aanleggen? Een tuin moet natuurlijk een prettige plek zijn om te verblijven. Het moet sfeer hebben, niet te veel onderhoud behoeven en van goede kwaliteit zijn. PUUR Groen is specialist op het gebied van tuinen. Wij delen graag onze adviezen voor uw droom tuin!

 

Waarom uw tuin aanleggen in de winter?

Wanneer er een tuin aangelegd moet worden, wordt er vaak niet aan gedacht om dit in de winterperiode te doen. Uw tuin laten aanleggen in de winter is zeker het overwegen waard. Hier komen meerdere voordelen bij kijken.

 

 

5 redenen waarom in de winter in de tuin gezond is?

In de winter gaan we massaal binnen zitten en komen we minder buiten in onze mooie tuin. Buiten dat het zonde is, dat er in de winter minder wordt genoten van de tuin. Heeft het doorbrengen in uw tuin in de winter meerdere voordelen voor uw gezondheid.

 

 

Terrasoverkapping in de winter

Het winterseizoen betekent niet het einde van uw tuinplezier. Het biedt juist kansen om optimaal te kunnen genieten en profiteren van uw terrasoverkapping.

 

 

Waarom een tuin van PUUR Groen?

✓ Kwaliteit

Onze tuinen worden ontworpen en aangelegd door specialisten waardoor uw tuin er over 20 haar nog hetzelfde bij moet liggen als hoe wij hem opleveren.

✓ Vormt een geheel met uw huis

Tijdens het ontwerpen van uw tuin kijken we niet alleen naar de tuin, maar ook naar uw huis en de omgeving. Hierdoor vormt uw tuin een geheel met uw huis en de omgeving.

 


 

 

Meer weten over onze tuinen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Neem contact op
Neem contact op met(Vereist)