Waarom uw tuin laten aanleggen in de winter?

Wanneer er een tuin aangelegd moet worden, wordt er vaak niet aan gedacht om dit in de winterperiode te doen. Doordat het klimaat afgelopen jaren is veranderd en de winters zachter zijn geworden, is het aanleggen van uw tuin in de winter mogelijk geworden.  Uw tuin laten aanleggen in de winter is zeker het overwegen waard. Hier komen meerdere voordelen bij kijken.

Klaar voor de zomer
Beter
Plantvoordeel

 

tuin gemaakt door tuinarchitect PUUR Groen

 

Puur groen heeft meer tijd voor uw tuinaanleg in de winter

Doordat er in de winterperiode minder vraag naar het aanleggen van tuinen is, kunnen wij nóg meer persoonlijke aandacht geven. Zo kunnen we nog beter kijken naar uw wensen en behoeften en zo een perfect plan te maken.

Tuinaanleg in de winter beter voor bestrating 

Wanneer u uw tuin laat bestraten is dit verstandig om in de winter te doen. Misschien is dit niet het eerste waar u aan denkt. Doordat er in de winterperiode minder gebruik wordt gemaakt van de tuin, wordt hij minder belast. Hierdoor heeft de bestrating meer tijd om in te klinken. Dit resulteert in betere kwaliteit voor uw bestrating.

Plantvoordeel in de winter

Het aanleggen van uw tuin in de winter biedt ook voordeel voor de beplanting. Wanneer u in de winter beplant, hebben de wortels langer de tijd om goed te wortelen. Zo zorgt u voor de beste bloei in het voorjaar. Dit resulteert in de mooiste planten.

Bij tuinaanleg in de winter bent u klaar voor de eerste zonnestralen

Waar de meeste mensen Puur Groen benaderen wanneer de zon begint te schijnen is er een topdrukte en hierdoor minder tijd. Daarom zeggen wij altijd: ‘’ uw tuin aan laten leggen in de winter, is genieten in het voorjaar’’. Wanneer u uw tuin laat aanleggen in de winter, kunt u bij de aller eerste zonnestralen meteen genieten van uw nieuwe tuin.

Projecten van onze tuinarchitecten

Overweegt u om een tuin te laten ontwerpen en aanleggen door de tuinarchitecten van PUUR? Veel mensen waren u voor! De afgelopen jaren hebben wij veel mensen blij mogen maken met hun droomtuin, allemaal in een eigen stijl. Bent u benieuwd naar onze projecten om inspiratie op te doen? Bekijk dan al onze projecten!

Zwembadtuin Eindhoven - Tuinarchitect, tuinontwerp en tuinaanleg - Puur GroenZwembad met natuursteen omkaderd - Puur Groen

Advies voor uw droomtuin nodig?

Tuinen van Puur Groen de perfecte keuze, ook in de winter
Jarenlang ervaring en expertise in tuinontwerp, aanleg en onderhoud
Hoogwaardige materialen en planten van de beste kwekers
Uitstekende service en nazorg
Uw tuin klaar voor de eerste zonnestralen

Contact opnemen met de tuinarchitecten van PUUR Groen

Wilt u de mogelijkheden bespreken met een van onze tuinarchitecten of heeft u andere vragen? Neem contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Meer weten over onze tuinen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Neem contact op
Neem contact op met(Vereist)