Etten Leur

Wellnesstuin

Bent u op zoek naar een oase van rust in uw tuin? Dan is een wellness tuin misschien wel iets voor u. De wellness tuin van Puur Groen is een speciaal ontworpen tuin, gericht op ontspanning, rust en het bevorderen van het welzijn.

Waarom een wellness tuin?

Bij het aanleggen van een wellness tuin maken we gebruik van elementen uit de natuur zoals natuurlijke materialen, planten en water. In dit type tuin staat water vaak centraal. In welke vorm? Dat mag u kiezen! Geniet u ’s ochtends van een frisse duik? Dan maken wij maar al te graag samen met u een design waarin een zwembad centraal staat. Ook een jacuzzi kan een goede aanvulling zijn op uw perfecte wellness tuin. Bent u benieuwd of onze tuinarchitecten op basis van uw droomtuin een ontwerp kunnen ontwikkelen? Neem dan gerust contact met ons op!

Voordelen van een wellness tuin

Een wellness tuin biedt talloze voordelen voor zowel de fysieke als mentale gezondheid:

  • Stressvermindering: De serene omgeving van een wellness tuin bevordert stressvermindering en daarmee een gevoel van kalmte en welzijn;
  • Verhoogde creativiteit en focus: Door tijd door te brengen in een groene omgeving kan creativiteit worden gestimuleerd en de concentratie worden verbeterd;
  • Verbeterde slaap: De rustgevende aspecten van een wellness tuin kunnen bijdragen aan een betere nachtrust en tevens een regelmatiger slaappatroon.

Een wellness tuin kan dus een echte aanvulling zijn op uw dagelijkse rustmoment. Het is meer dan enkel een prachtig stukje natuur; het biedt  een plek voor ontspanning en heling. Door de natuurlijke elementen kan dit een toevoeging zijn aan elk huis, zowel groot als klein.

Onderstaande foto's geven een indruk van het door ons gerealiseerde project.

tuinontwerp exclusieve tuin – PUUR Groen

Exclusieve tuin

Heeft u plannen om een exclusieve tuin te realiseren? Of wilt u uw droom over een eigen exclusieve tuin voorleggen aan ervaren tuinarchitecten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met uw tuindroom aan de slag. Voor u het weet verblijft u in uw eigen exclusieve tuin!


Neem contact op met(Vereist)