Ontdek PUUR

Ontdek PUUR. Heldere, krachtige lijnen en stille details die het verschil maken, dat is de kracht van de tuinontwerpen van PUUR. Experimenteel, eigentijds, rustig en duurzaam. Pure tuinen die emoties oproepen. Zo ontstaat een buitengewone tuin die bij u past.

Van een kleine tot een exclusieve tuin. Van een landelijke tot een stadstuin. Alle tuinen worden ontworpen en aangelegd door ons eigen team van tuinarchitecten en hoveniers. De tuinen van PUUR zijn daardoor uniek, persoonlijk en oogstrelend mooi.

PUUR groenprojecten: hoogwaardige tuinarchitectuur!

Rust, ruimte en sfeer

Als het goed is, roept een tuin emoties op. U wilt er met plezier naar kunnen kijken. De stijl van de tuin moet passen bij uw persoonlijke beleving en woonomgeving. Voor PUUR is dat het uitgangspunt!

Voor ons als tuinarchitect en hovenier zijn visie, inlevingsvermogen en communicatie met de opdrachtgever belangrijke aspecten. Hierdoor krijgen tuinen een eigen karakter, die zowel de beleving van de opdrachtgever goed weerspiegelen alsook passen bij de stijl van PUUR.

 

Uw tuinarchitect en hovenier in de buurt

PUUR Groenprojecten is dé tuinarchitect in uw regio. Wij streven naar tuinarchitectuur zoals u dat nog niet eerder heeft gezien. Uw buitenruimte is een  verlengstuk van uw woning, of dat nu gaat om een compacte stadstuin of een grote moderne tuin. In Nederland en België staan wij voor u klaar om uw droomtuin te mogen ontwerpen en aanleggen. Bekijk hier alle regio’s waar we bij PUUR vooral actief zijn. 

 

 

 

Werkwijze

Tuinarchitect – PUUR Groen

Tuinontwerp

De ervaren tuin- en landschapsarchitecten verwerken uw persoonlijke wensen in twee verschillende schetsontwerpen. Op basis van uw op- en aanmerkingen realiseren ze een definitief tuinontwerp.

Lees meer

Tuinaanleg

De uitvoering van de tuin wordt door de deskundige hoveniers van PUUR uitgevoerd. De projectleider en de voorman zijn samen eindverantwoordelijk en voor de opdrachtgever het vaste, vertrouwde aanspreekpunt.

Lees meer

Tuinonderhoud

Na de aanleg verzorgt PUUR desgewenst het jaarlijkse of periodieke onderhoud. Uitgangspunt is dat de tuin door vakkundig tuinonderhoud zich op de gewenste manier naar een hoger niveau ontwikkelt.

Lees meer

Vacatures

Bekijk de vacatures

Bureauprofiel

Raoul Hagenbeek en Jan Nickmans geven al ruim 20 jaar samen leiding aan PUUR Groenprojecten en sinds 2005 zijn zij tevens eigenaar van het bedrijf. De tweekoppige directie weerspiegelt, samen met het team, het karakter van het bedrijf; levendig, krachtig en vakkundig.

PUUR Groenprojecten heeft sinds 2015 twee vestigingen, ontstaan vanuit de wens van Jan Nickmans om ook in zijn geboorteland België, de passie voor mooie tuinen maken, werkelijkheid te laten worden. Jan voert directie en organisatie in de vestiging te Alken (B) en Raoul doet dit in Liempde (NL).

Uiteraard is er een nauwe samenwerking tussen Jan en Raoul en de teamleden, mede doordat de calculatie en administratie in Liempde uitgevoerd wordt.

De huisvesting van zowel PUUR België alsook PUUR Nederland, is in beide gevallen een bijzondere boerderij met rijke historie, ligt in een ruimtelijke omgeving en straalt rust en sfeer uit. Het geheel is zo PUUR, het kan bijna niet beter!

PUUR groenprojecten als lid van Tophoveniers

Negen ervaren hoveniers, gevestigd door heel Nederland, hebben de handen ineengeslagen onder de naam Tophoveniers, een label om trots op te zijn. De voordelen van het samenwerkingsverband zijn kennisuitwisseling en het kritisch beoordelen van elkaars werk en bedrijf; zo blijft kwaliteit steeds gewaarborgd.

Het team van PUUR groenprojecten

ontdek het PUUR team

Meer weten over onze tuinen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Neem contact op
Neem contact op met(Vereist)