Tuinarchitect en tuinontwerp Weert

Wilt u een tuinontwerp in Weert laten maken? De professionele tuinarchitecten van PUUR Groen staan voor u klaar. Onze professionele tuinontwerpers zorgen ervoor dat u lang kan blijven genieten van uw prachtige nieuwe tuin. Uiteraard houden wij ook rekening met uw wensen wat betreft onderhoud en indeling van de tuin.

PUUR Groen: tuinontwerp en tuinarchitect in Weert

U kunt bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een full-service tuinarchitect. Wij maken voor u een ontwerp, leggen dit voor u aan en kunnen de tuin ook voor u onderhouden als u dit wenst.

Het proces begint met een intakegesprek. Na het opmeten van de tuin zullen wij een aantal schetsen opleveren. Nadat u hier feedback op heeft gegeven, komen we met een definitief ontwerp, inclusief beplantings- en verlichtingsplan. Daarna gaan we over tot tuinaanleg.

 

Tuinarchitect en tuinaanleg in Weert - PUUR Groen

 

Tuinontwerp inclusief tuinaanleg in Weert

Kiest u voor een tuinontwerp van PUUR Groen? Wij leggen graag de tuin voor u aan. Onze hoveniers hebben ervaring met de aanleg van prachtige, luxe tuinen en helpen u graag om een heerlijke en prettige sfeer te creëren in uw tuin. Bent u benieuwd naar onze tuinprojecten?

 

Onze tuinontwerp projecten

Benieuwd naar de eerder opgeleverde tuinontwerpen van PUUR Groen? In onderstaande afbeeldingen vindt u een selectie van door ons gerealiseerde tuinprojecten.

 

Neem contact op met onze tuinarchitecten en tuinontwerpers in Weert

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Meer weten over onze tuinen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Neem contact op
Neem contact op met(Vereist)