Tuinaanleg

Het prachtige en persoonlijke tuinontwerp wordt naar de werkelijkheid vertaald door ervaren en vakkundige hoveniers. Precies zoals afgesproken. Van de grootte van het terras en het toepassen van bloemen en planten tot het realiseren van het voor de tuin perfecte lichtplan. De tuinaanleg wordt in zijn geheel of gedeeltelijk door de vakmensen van PUUR groenprojecten uitgevoerd. De voorman is tijdens de tuinaanleg samen met zijn vaste team van hovenier(s) van het begin tot het einde aanwezig. Deze ervaren voorman en specialist op het gebied van tuinaanleg is eindverantwoordelijk en voor de opdrachtgevers het vaste, vertrouwde aanspreekpunt. Heeft u vragen over de tuinaanleg of zijn er onduidelijkheden tijdens het proces beantwoordt de voorman graag uw vragen.

In enkele gevallen huurt PUUR tijdens de tuinaanleg vaste onderaannemers in voor specifieke werkzaamheden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan specialisten op het gebied van bouw van veranda en poolhouse, aanleg van zwembad of geautomatiseerde beregeningsinstallatie en het verzorgen van de elektriciteit in uw droomtuin op maat. Ook werken we samen met vaste leveranciers voor hekwerken en geautomatiseerde toegangspoorten.
Wij zijn bekend met de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze vakmensen en hun werkzaamheden vallen onder onze verantwoordelijkheid. Naar de opdrachtgever garandeert PUUR dan ook de kwaliteit van de totale uitvoering tegen de vooraf overeengekomen prijs. Een duidelijk verhaal, zodat u de tuinaanleg van uw tuin ervaart als een prettig en zorgeloos traject. Waar dat traject toe leidt? Tot de verwezenlijking van uw persoonlijke tuindroom.

Meer weten over onze tuinen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Neem contact op