Onze diensten

Uw tuin laten ontwerpen en aanleggen? Een tuin moet natuurlijk een prettige plek zijn om te verblijven. Het moet sfeer hebben, niet te veel onderhoud behoeven en van goede kwaliteit zijn. PUUR Groen is specialist op het gebied van tuinen. Wij ontwerpen kwalitatieve en stijlvolle tuinen die een geheel vormen met uw huis en leggen deze vakkundig voor u aan.

Uw tuinarchitect

Een prachtige tuin begint bij een goed ontwerp. De tuinarchitecten van PUUR Groen gaan graag met u in gesprek om uw ideale tuin aan te leggen.

Uw tuin laten ontwerpen

Wij vinden het belangrijk bij het ontwerp van een tuin dat deze volledig voldoet aan uw wensen. Daarom gaan we met u in gesprek over uw wensen om vervolgens twee schetsen aan te leveren. Met uw op- en aanmerkingen komen wij tot een definitief ontwerp. Op deze manier ontwerpen wij uw droomtuin. Bovendien worden onze ontwerpen gemaakt door specialisten die ervoor geleerd hebben, waardoor we tuinen opleveren van hoge kwaliteit.

 

Uw tuin laten aanleggen

Wanneer u een tuin door PUUR Groen heeft laten ontwerpen kunt u ook uw tuin laten aanleggen door ons. Tijdens de aanleg van uw tuin proberen we u zo veel mogelijk te ontzorgen en wordt u enkel betrokken bij zaken waar u ook zelf betrokken bij wilt worden. Denk hierbij aan een tussentijdse evaluatie en het uitkiezen van de bomen.

 

Uw tuin laten onderhouden

Indien u een tuin heeft laten aanleggen door PUUR kunnen wij ook vakmatig onderhoud voor uw uitvoeren. Dit is onderhoud dan maar een aantal maal per jaar plaatsvind, waarin wij uw tuin snoeien, bemesten en indien nodig planten we hem aan.

Inspiratie opdoen?

Wij hebben door de jaren heen al aardig wat projecten uitgevoerd voor diverse soorten tuinen. Alle projecten zijn uniek want iedere tuin is uniek. Bekijk onze projecten om inspiratie op te doen en om met eigen ogen te zien wat de projecten van PUUR Groen zo uniek maakt.

 

 

 

 

Waarom een tuin van PUUR Groen?

✓ Kwaliteit

Onze tuinen worden ontworpen en aangelegd door specialisten waardoor uw tuin er over 20 haar nog hetzelfde bij moet liggen als hoe wij hem opleveren.

✓ Vormt een geheel met uw huis

Tijdens het ontwerpen van uw tuin kijken we niet alleen naar de tuin, maar ook naar uw huis en de omgeving. Hierdoor vormt uw tuin een geheel met uw huis en de omgeving.

 


Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Meer weten over onze tuinen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Neem contact op
Neem contact op met(Vereist)