Tuin laten aanleggen

Uw tuin laten aanleggen? Een tuin moet een fijne plek zijn om in te verblijven. Het moet volledig voldoen aan uw wensen en het moet sfeer uitstralen. Tegelijkertijd wilt u dat uw tuin mooi blijft, ongeacht het seizoen en ongeacht hoe lang hij er al ligt. Bij PUUR Groen snappen we dit. PUUR Groen is specialist op het gebied van tuinaanleg. Met tuinaanleg van PUUR Groen kiest u voor een sfeervolle en duurzame tuin.

Uw tuin laten aanleggen door PUUR Groen

Wij vinden het belangrijk dat wij een tuin van kwaliteit kunnen opleveren, daarom leggen wij enkel tuinen aan die we ook zelf ontworpen hebben. Tijdens het tuinontwerp houden wij namelijk rekening met een groot aantal factoren die invloed hebben op de aanleg, zoals bijvoorbeeld de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van de tuin.

Maar ook wordt tijdens het ontwerpproces gekeken naar het type grond, de ligging ten opzichte van de zon en de waterhuishouding. Hierdoor weten we wat de zwakke plekken van uw tuin zijn en passen we daar het materiaal en beplanting op aan.

‘’Wij gaan geen uitdaging uit de weg’’

Bovendien hebben wij écht passie voor onze tuinen. Wij streven naar een resultaat waar niet alleen u, maar waar wij ook enthousiast van worden. Wij gaan hier dan ook geen uitdagingen in uit de weg en zijn niet bang om met XL materialen zoals grote blokken natuursteen te werken.

Tuin laten aanleggen - PUUR Groen

Het traject

1. Ontwerp

Voorafgaand aan de tuinaanleg gaat het ontwerptraject waarin wij uw droomtuin ontwerpen op basis van uw wensen en behoeften.

2. Planning

Wanneer het ontwerp staat en de offerte is getekend gaan we een planning maken zodat u precies weet wat u mag verwachten.

3. Grondwerk

Daarna gaan we aan de slag met het grondwerk. Dit betekent dat we indien nodig uw tuin afgraven, spitten en beddingen leggen voor verharding, etc. Ook wordt de elektriciteit voor de verlichting in deze fase gelegd.

4. Straatwerkzaamheden

In deze fase leggen we alle verharding, zoals bijvoorbeeld tegels, kinderkoppen of grond.

5. Beplanting

Vervolgens plaatsen we alle planten in de tuin. Deze zijn in overleg met u uitgezocht en verwerkt in een beplantingsplan. Indien gewenst kunt u samen met ons uw bomen bij de bomenkweker uitzoeken.

6. Verlichting

Het is natuurlijk erg belangrijk dat uw tuin er zowel dag áls nacht mooi bijstaat. Daarom leggen we vervolgens verlichting aan die de belangrijkste aspecten van uw tuin uitlichten.

7. Graszoden

Tot slot leggen we de graszoden. Deze zijn natuurlijk erg kwetsbaar. Om ervoor te zorgen dat deze in optimale staat zijn bij oplevering leggen we deze op het laatst.

Waarom uw tuin laten aanleggen door PUUR Groen?

✔ Kwaliteit

Wij ontwerpen onze tuinen met zorg en dat ziet u terug in de kwaliteit. Wij maken duurzame tuinen die er over 20 jaar nog hetzelfde bij moeten liggen als hoe wij hem opleveren.

✔ Onderhoudsvriendelijke tuinen

Een tuin moet niet alleen mooi zijn bij oplevering, maar de rest van het jaar ook mooi blijven. Daarom zorgen wij ervoor dat de materialen die wij gebruiken onderhoudsvriendelijk zijn. Daarnaast zorgen wij voor een goed balans tussen groenblijvende planten en planten die kaal worden in de winter.

✔ Jarenlange kennis in huis

Er is weinig verloop binnen onze organisatie, waardoor de hoveniers die uw tuin aanleggen veel ervaring met zich meedragen. Hierdoor weten ze precies wat het beste is voor uw tuin.

✔ Hoog service niveau

Wanneer u een tuin door PUUR Groen heeft laten aanleggen kunt u naderhand altijd met vragen over uw tuin bij ons terecht. Ook bieden wij tuinonderhoud voor onze tuinen die door ons zijn aangelegd.

✔ Wij ontzorgen zoveel mogelijk

Een tuin van PUUR Groen moet een feest zijn om aan te laten leggen. Dit betekent dat wij u zoveel mogelijk willen ontzorgen in de aanleg van de tuin, maar u wel op de hoogte houden.

Neem contact op!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Meer weten over onze tuinen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Neem contact op
Neem contact op met(Vereist)