Tuinarchitect

Bent u op zoek naar een tuinarchitect? Een tuinarchitect maakt voor u het ontwerp en plan van uw nieuwe tuin. Een goed tuinontwerp zorgt ervoor dat u lang kan genieten van uw tuin en dat u er graag in verblijft. Ook wilt u natuurlijk dat uw tuin aansluit op uw wensen voor onderhoud. De tuinarchitecten van PUUR Groen helpen u graag aan het tuinontwerp wat geschikt is voor u.

De tuinarchitecten van PUUR Groen

Het belangrijkste voor ons is dat wij uw droomtuin aan kunnen leggen. Daarom gaan we uitgebreid met u in gesprek over uw wensen en komen we na meerdere schetsen met een definitief ontwerp.

tuin gemaakt door tuinarchitect PUUR Groen

Het tuinontwerp van onze tuinarchitecten

Uw tuin moet uiteraard sfeer uitstralen. PUUR Groen ontwerpt ingetogen en weelderige tuinen, met organische vormen erin verwerkt. Natuurlijk houden we ook rekening met eventuele inkijk van uw buren in de tuin en andere omgevingsfactoren, zoals de omgeving en grootte van uw tuin.

Onze jarenlange kennis en kunde zetten we graag in om een tuin te ontwerpen waar u jarenlang plezier van heeft.

Tuin- en landschapsarchitect

U bent bij PUUR Groen aan het juiste adres voor uw bijzondere tuinproject. Zo hebben wij projecten uitgevoerd als tuinarchitect voor ecologische en natuurlijke tuinen, wilde tuinen en zwembaden. Daarnaast werken wij ook aan de grotere landschappen en tuinen, zoals een villatuin. Bent u benieuwd naar meer van onze projecten?

Het traject bij tuinarchitectuur van PUUR

Wanneer u eraan denkt om uw nieuwe tuin door ons te laten verzorgen, kunt u rekening houden met de volgende stappen:

  1. Vrijblijvend intakegesprek: Het tuinproject starten wij altijd met een intakegesprek, waarbij we bij u thuis de tuin komen bekijken wanneer het een bestaande tuin betreft. Wanneer het een nieuwe tuin betreft, bent u uiteraard welkom op ons kantoor. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw wensen en de mogelijkheden, bespreken we de kosten en ontvangt u van ons een offerte.
  2. Opmeten van de tuin: Na het tekenen van de offerte meten we de (bestaande) tuin op. Hierbij houden we uiteraard rekening met elementen die behouden moeten blijven, zoals de schutting, schuur of andere zaken.
  3. Schetsen: Na het opmeten van de tuin maken wij twee verschillende schetsen op basis van uw wensen en mogelijkheden.
  4. Ontwerpkeuze: Wanneer de schetsen gereed zijn, maken we een afspraak met u waarin we de schetsen presenteren. Ook laten we u eerder gerealiseerde projecten zien, zodat u een impressie heeft van de plannen. U kunt een keuze maken voor één van de schetsen of eventueel een combinatie van de ontwerpen.
  5. Definitief ontwerp: Na uw keuze maken we een definitief ontwerp. In een afspraak met u presenteren we het ontwerp met foto’s en voorbeelden. Uiteraard kunt u hier nog op- of aanmerkingen op geven.
  6. Beplantings- en verlichtingsplan: Na de presentatie van het definitieve ontwerp starten we met het beplantings- en verlichtingsplan. In het beplantingsplan is opgenomen van welke planten er waar gebruik wordt gemaakt en welke maat deze planten hebben. Het verlichtingsplan bepaalt hoe de tuin in het donker verlicht wordt, zodat u ook tijdens de avonduren van de tuin kunt genieten.
  7. Tuinaanleg: Na voltooiing van alle voorgaande stappen is het tijd om te starten met het aanleggen van de tuin. Er volgt dan een offerte voor de tuinaanleg.
tuin aangelegd door tuinarchitect van PUUR Groen

Tuinarchitect Brabant

PUUR Groen is gevestigd in Liempde in Noord-Brabant. Door de centrale ligging is het voor ons mogelijk om tuinarchitect- en andere tuinprojecten uit te voeren op verschillende locaties in Brabant. Wanneer u een tuinproject heeft wat u door ons wil laten uitvoeren, kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden. Heeft u een tuinproject in België? Neem dan contact op met PUUR België.

Contact opnemen met de tuinarchitecten van PUUR Groen

Wilt u een tuinarchitect inhuren of heeft u andere vragen? Neem contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Meer weten over onze tuinen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Neem contact op
Neem contact op met(Vereist)