Tuinonderhoud

Bij PUUR Groen begrijpen we dat tuinonderhoud essentieel is om je tuin in topconditie te houden. Of je nu een door ons ontworpen en aangelegde tuin hebt of een bestaande tuin, wij staan klaar om je te helpen met professioneel onderhoud.

Vakmatig tuinonderhoud

Ons team voert vakmatig tuinonderhoud uit voor tuinen die door ons zijn ontworpen en aangelegd. Dit omvat periodieke werkzaamheden die enkele keren per jaar plaatsvinden.

  1. Snoeien:We zorgen ervoor dat je bomen, struiken en planten op het juiste moment worden gesnoeid. Dit bevordert de gezondheid en esthetiek van je tuin.
  2. Bemesting:Een goed bemeste tuin groeit en bloeit beter. We passen de juiste meststoffen toe om je planten te voeden en te laten floreren.
  3. Aanplanten:Indien nodig voegen we nieuwe planten toe aan je tuin. We selecteren zorgvuldig de juiste soorten die passen bij de stijl en behoeften van jouw tuin
  4. Advies en ondersteuning:Heb je vragen over je tuin? Tussentijds staan we altijd voor je klaar. Of het nu gaat om plantkeuze, bemesting of andere zaken, wij zijn er om je te adviseren.

Onze tuinen worden met de tijd volwassen. De bomen en planten groeien, waardoor je tuin een steeds volwassener uitstraling krijgt. Ons tuinonderhoud ondersteunt dit proces en zorgt voor het optimale resultaat. We streven ernaar om je tuin er over 20 jaar nog net zo prachtig bij te laten liggen als toen we hem opleverden.

Een tuin laten ontwerpen en aanleggen door PUUR Groen

Heb je nog geen tuin van PUUR Groen? Wij creëren kwalitatieve en stijlvolle tuinen die naadloos aansluiten bij je huis. Duurzaamheid staat voorop, en we willen dat je tuin langdurig mooi blijft. Onze specialisten zijn opgeleid in het ontwerpen van tuinen, zodat we een tijdloos ontwerp kunnen realiseren.

Kosten Tuinonderhoud

Bij PUUR Groen zijn de kosten voor tuinonderhoud afhankelijk van de specifieke wensen en eisen van de klant. Aangezien PUUR Groen zich richt op exclusieve tuinen en maatwerk, variëren de kosten per aanvraag. Wij onderhouden enkel tuinen die tevens zijn aangelegd door PUUR Groen. Tevens bij het onderhouden van de tuin zijn de kosten voor tuinonderhoud dus afhankelijk van verscheidene factoren. Voor een exacte prijsindicatie van de tuinontwerp kosten raden wij aan om een vrijblijvend gesprek aan te vragen, waarbij de wensen en mogelijkheden uitgebreid worden besproken.

Exclusieve tuin – PUUR Groen - Tuinonderhoud

Neem contact met ons op

Heeft u een tuin van PUUR Groen en wilt u onderhoud inplannen? Vul dan onderstaand formulier in en nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak!

Meer weten over onze tuinen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Neem contact op
Neem contact op met(Vereist)