Tuinontwerp laten maken

Wilt u een tuinontwerp laten maken? Als u op zoek bent naar een unieke en gepersonaliseerde tuin die perfect past bij uw levensstijl en voorkeuren, dan is het laten ontwerpen van een tuin door een professionele tuinarchitect van Puur Groen een uitstekende keuze! Bij Puur Groen streven we ernaar om u te voorzien van een adembenemende tuin die perfect past bij uw persoonlijkheid en stijl.

 

 

 

Tuinontwerp van Puur Groen

De tuin is een belangrijk onderdeel van uw huis. Het is de plek waar u kunt ontspannen, genieten van de natuur en quality time kunt doorbrengen met familie en vrienden. Een unieke tuin die past bij uw wensen en stijl, kan het verschil maken tussen een huis en een thuis. Wij zullen daarom zorgvuldig met u al uw wensen bespreken en een passend tuinontwerp maken die aansluit bij uw wensen, maar ook rekening houden met alle technische aspecten die hierbij komen kijken.

Tuin laten ontwerpen - Tuinontwerp Exclusieve tuin – PUUR Groen

Door een tuinontwerp te laten maken zal uw tuin volledig aansluiten bij uw persoonlijke stijl en wensen.

Wanneer er een tuinontwerp wordt gemaakt houdt de tuinarchitect rekening met alle technische aspecten van het ontwerp. Zoals de grondsoort, blootstelling aan zonlicht en waterafvoer, zodat uw tuin niet alleen mooi, maar ook praktisch en functioneel is

Door een tuinontwerp te laten maken door een van onze tuinarchitecten kunt u rekenen op professioneel advies en begeleiding tijdens het ontwerp- en uitvoeringsproces van uw tuinproject. Wij ontzorgen u zo veel mogelijk!

Wij zorgen ervoor dat uw tuin in overeenstemming is met de lokale wet- en regelgeving en bouwvoorschriften, dit kan lastig zijn wanneer u niet over deze kennis beschikt.

Neem contact op

 

Tuinontwerp – PUUR Groen

Eerdere tuinontwerpen door Puur Groen

Denkt u er over na om een tuinontwerp te laten maken door de tuinarchitecten van Puur Groen? Wij hebben de afgelopen jaren al veel prachtige tuinontwerpen mogen maken. Bent u benieuwd naar deze verschillende soorten en stijlen projecten om inspiratie op te doen? Bekijk dan al onze projecten!

Het proces van een tuinontwerp laten maken

Vrijblijvend intakegesprek:
Wanneer het een bestaande tuin betreft dan maken we altijd een afspraak bij iemand thuis om de tuin te bekijken. Wanneer het een nieuwe tuin betreft dan zal deze afspraak op kantoor plaats vinden. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw wensen en bespreken we de mogelijkheden. Vervolgens zullen de kosten besproken worden en ontvangt u een offerte.

Het opmeten van de tuin:
Wanneer de offerte is getekend dan wordt er in het geval van een bestaande tuin een afspraak gemaakt om de tuin op te meten. Ook wordt hierbij rekening gehouden met een schutting, schuur en andere elementen die behouden moeten blijven.

Twee schetsen:
Daarna worden er twee verschillende schetsen gemaakt op basis van uw wensen en mogelijkheden.

Afspraak voor het bespreken van de schetsen:
Tijdens deze afspraak worden de twee schetsen gepresenteerd. Hierbij worden ook foto’s van eerder gerealiseerde projecten getoond om een zo goed mogelijk beeld te geven van de twee schetsen. De twee schetsen krijgt u vervolgens mee naar huis.

Keuze:
U kunt thuis vervolgens rustig nadenken over de schetsen. Ligt de keuze bij ontwerp 1, ontwerp 2 of een mix van 1 en 2.

Definitief ontwerp: Op basis van uw keuze wordt er vervolgens een definitief ontwerp gemaakt. Hierbij wordt ook gekeken naar op verhardingsmaterialen zoals klinker, natuursteen of kinderkoppen.

Presentatie definitief ontwerp:
Vervolgens volgt een afspraak waarin het definitieve ontwerp wordt gepresenteerd met foto’s en stalen. Hier kunnen eventueel nog op- en aanmerkingen op gegeven worden.

Beplantings- en verlichtingsplan:
Wanneer het definitieve ontwerp is doorgesproken en hier zijn geen opvallende punten uit naar voren gekomen wordt er over gegaan op het beplantings- en verlichtingsplan. In het beplantingsplan wordt opgenomen welke planten er waar in de tuin worden gepland en welke maat dat de planten hebben. In het verlichtingsplan wordt uitgewerkt hoe de tuin in het donker wordt verlicht, zodat u ook ’s avonds van uw tuin kunt genieten.

Offerte:
Vervolgens volgt de offerte voor de aanleg van de tuin.

Als alle stappen zijn voltooid, is het tijd voor het aanleggen van de tuin! Wilt u hier meer over weten? Lees dat onze uitgebreide pagina over tuinaanleg.

Neem contact op

 

Tuinontwerp kosten

Bij PUUR Groen zijn de tuinontwerp kosten afhankelijk van de specifieke wensen en eisen van de klant. Aangezien PUUR Groen zich richt op exclusieve tuinen en maatwerk, variëren de kosten per aanvraag. Het ontwerp wordt zorgvuldig afgestemd op de persoonlijke voorkeuren en de unieke kenmerken van de locatie, wat betekent dat elk project een unieke prijsstelling heeft. Klanten kunnen rekenen op een gedetailleerd en op maat gemaakt plan. Voor een exacte prijsindicatie van de tuinontwerp kosten raden wij aan om een vrijblijvend gesprek aan te vragen, waarbij de wensen en mogelijkheden uitgebreid worden besproken.

Tuinontwerp laten maken? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een tuinwerp te laten maken door Puur Groen? Of heeft u andere vragen? Neem contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Meer weten over onze tuinen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Neem contact op
Neem contact op met(Vereist)