Tuin laten ontwerpen

Uw tuin laten ontwerpen? U wilt natuurlijk dat uw tuin een fijne plek is waarin u zich net zo thuis voelt als in de rest van uw huis. Het moet een heerlijke plek zijn om zowel in de zomer als in de winter te verblijven. Maar het moet ook een tuin zijn waar u niet te veel zorgen aan heeft en die mooi blijft door de jaren heen. PUUR Groen is specialist op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg. Met een tuinontwerp van PUUR Groen kiest u voor een stijlvol en kwalitatief design.

Uw tuin laten ontwerpen door PUUR Groen

Wanneer wij een tuin ontwerpen dan willen we dat het een tuin wordt waar u ook écht enthousiast over bent. Het moet een droomtuin zijn! Daarom gaan we uitgebreid met u in gesprek over uw wensen en leggen wij u meerdere schetsen voor om tot een definitief ontwerp te komen.

Wij vinden het voornamelijk belangrijk dat een tuin sfeer uitstraalt. Daarom ontwerpt PUUR Groen vaak ingetogen en weelderige tuinen met veel organische vormen. Ook houden we rekening met omgevingsfactoren zoals inkijk in uw tuin, de omgeving waarin uw tuin zich bevindt en de grootte van uw tuin. Tot slot voegen we onze jarenlange kennis toe aan het ontwerp, waardoor er een tuin wordt ontworpen die over 20 jaar nog mooi is!

Tuin laten ontwerpen - Tuinontwerp Exclusieve tuin – PUUR Groen

Het traject

  1. Vrijblijvend intakegesprek: Wanneer het een bestaande tuin betreft dan maken we altijd een afspraak bij iemand thuis om de tuin te bekijken. Wanneer het een nieuwe tuin betreft dan zal deze afspraak op kantoor plaats vinden. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw wensen en bespreken we de mogelijkheden. Vervolgens zullen de kosten besproken worden en ontvangt u een offerte.
  2. Het opmeten van de tuin: Wanneer de offerte is getekend dan wordt er in het geval van een bestaande tuin een afspraak gemaakt om de tuin op te meten. Ook wordt hierbij rekening gehouden met een schutting, schuur en andere elementen die behouden moeten blijven.
  3. Twee schetsen: Daarna worden er twee verschillende schetsen gemaakt op basis van uw wensen en mogelijkheden.
  4. Afspraak voor het bespreken van de schetsen: Tijdens deze afspraak worden de twee schetsen gepresenteerd. Hierbij worden ook foto’s van eerder gerealiseerde projecten getoond om een zo goed mogelijk beeld te geven van de twee schetsen. De twee schetsen krijgt u vervolgens mee naar huis.
  5. Keuze: U kunt thuis vervolgens rustig nadenken over de schetsen. Ligt de keuze bij ontwerp 1, ontwerp 2 of een mix van 1 en 2.
  6. Definitief ontwerp: Op basis van uw keuze wordt er vervolgens een definitief ontwerp gemaakt. Hierbij wordt ook gekeken naar op verhardingsmaterialen zoals klinker, natuursteen of kinderkoppen.
  7. Presentatie definitief ontwerp: Vervolgens volgt een afspraak waarin het definitieve ontwerp wordt gepresenteerd met foto’s en stalen. Hier kunnen eventueel nog op- en aanmerkingen op gegeven worden.
  8. Beplantings- en verlichtingsplan: Wanneer het definitieve ontwerp is doorgesproken en hier zijn geen opvallende punten uit naar voren gekomen wordt er over gegaan op het beplantings- en verlichtingsplan. In het beplantingsplan wordt opgenomen welke planten er waar in de tuin worden gepland en welke maat dat de planten hebben. In het verlichtingsplan wordt uitgewerkt hoe de tuin in het donker wordt verlicht, zodat u ook ’s avonds van uw tuin kunt genieten.
  9. Offerte: Vervolgens volgt de offerte voor de aanleg van de tuin.
Tuinontwerp – PUUR Groen

Waarom een tuinontwerp van PUUR Groen?

Twee schetsontwerpen: Wij maken twee schetsontwerpen en leveren nog een definitief ontwerp op, zodat de tuin uiteindelijk écht aan uw wensen voldoet.

Kwaliteit: Onze tuinen zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor mag u er vanuit gaan dat uw tuin ongeacht de gebruikte materialen er over 20 nog hetzelfde uitziet.

Het ontwerp vormt een geheel met uw huis: Wij ontwerpen tuinen altijd in lijn met het huis. Hierdoor vormen het huis en uw tuin één geheel.

Ontwerp door specialisten: Wij werken met opgeleide ontwerpers die echt verstand hebben van hetgeen dat ze maken.

Neem contact op!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Meer weten over onze tuinen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Neem contact op
Neem contact op met(Vereist)