Tuinen

PUUR Groen is specialist in de aanleg van tuinen in allerlei soorten en stijlen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle soorten en stijlen tuinen die zijn aangelegd door ons. Zo vindt u de volgende tuinen op deze pagina:

 

Tuin soorten

Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden ontwerpen en plaatsen wij een tuin voor u. PUUR Groen heeft door de jaren veel ervaring opgebouwd met het ontwerp en de aanleg van allerlei verschillende soorten tuinen.

Bekijk alle tuin soorten

Voortuin

Is uw voortuin toe aan een opfrisser? Bij het ontwerp van een voortuin houden onze tuinarchitecten rekening met uw wensen en de stijl van de woning. Daarnaast creëren we beleving door bijvoorbeeld bijzondere bomen of een zitplek te creëren. Hierdoor heeft u een prachtige en unieke voortuin.

Onze voortuinen
herk de stad strakke voortuin 3
Hedendaagse en moderne boerderijtuin in Schimpen - Puur Groen

Achtertuin

Wilt u een prettige en comfortabele plek maken van uw achtertuin? Onze tuinarchitecten helpen u graag met de perfecte achtertuin voor u, zodat u er dagelijks van kunt genieten.

Onze achtertuinen

Stadstuin

De vaak beperkte ruimte en bebouwing van de stad vraagt om een unieke aanpak van het tuinontwerp. De tuinarchitecten van PUUR Groen helpen u graag met het creëren van een prachtig design dat efficiënt om gaat met de ruimte die u heeft.

Onze stadstuinen
Stadstuin met zwemvijver - Puur Groen
Natuurvijver in parktuin | parktuin met vijver - Puur Groen

Landgoed

Ook wanneer u een groot landgoed wilt aanleggen of aanpassen is PUUR Groen een uitstekende optie voor u. De grote open ruimtes van een landgoed worden naar uw wensen gevuld en sluiten daarnaast perfect aan op de bebouwingen op uw perceel.

Onze landgoedprojecten

Meer soorten tuinen

Naast bovenstaande tuin soorten heeft PUUR Groen uiteraard nog meer projecten uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan patiotuinen, daktuinen, middelgrote tuinen, grote tuinen, villatuinen, nieuwbouwtuinen, tuinen met vijver, tuinen met zwembad en ecologische tuinen.

Bekijk alle tuin soorten

Tuin stijlen

Ook legt PUUR Groen tuinen aan in verschillende stijlen. Onze tuinarchitecten hebben veel ervaring met het ontwerpen van verschillende stijlen tuinen en gaan graag in gesprek met u om tot de beste stijl keuze te komen.

Bekijk alle tuin stijlen

Moderne tuin

Bent u op zoek naar een moderne en eigentijdse tuin? Onze tuinarchitecten hebben een voorliefde voor eigentijdse tuinen. De strakke lijnen en ingetogen beplanting zorgt voor een rustgevende sfeer in de tuin, vaak gecomplimenteerd met natuursteen en hout.

Onze moderne tuinen
Zwembad bij moderne villa in Liempde - Puur Groen
Hoeve met het landschap verweven | Landelijke tuin - Puur Groen

Landelijke tuin

Wilt u een tuin aanleggen in een landelijke stijl? Wanneer u kiest voor een landelijke tuin kunt u denken aan weelderige beplanting en prachtige looppaden van natuursteen. Een landelijke tuin past perfect bij een boerderij of hoeve en is de link tussen de bebouwing en het landschap.

Onze landelijke tuinen

Natuurlijke tuin

Wanneer u sfeervol in het groen wilt zitten, kiest u voor een natuurlijke tuin. Door de natuurlijke elementen en functionele natuur is deze tuin niet alleen heerlijk voor u, maar ook voor uw omgeving.

Onze natuurlijke tuinen
Landelijke en natuurlijke tuin waarbij de natuur centraal staat - Puur Groen
Onderhoudsvriendelijke voortuin - PUUR Groen

Onderhoudsvriendelijke tuin

Wilt u liever niet teveel omkijken naar uw tuin? Uiteraard doen wij ons best bij het ontwerp om een tuin onderhoudsvriendelijk te maken wanneer u dit wilt. Hierdoor heeft u zelf weinig werk aan de tuin. En wanneer u het liever niet zelf doet, kunt u er altijd voor kiezen om het tuinonderhoud door ons te laten uitvoeren.

Onze onderhoudsvriendelijke tuinen

Meer tuin stijlen

Bent u op zoek naar nog meer mogelijke stijlen voor uw nieuwe tuin? PUUR Groen heeft ook nog andere tuin stijlen ontworpen een aangelegd. Hierbij kunt u denken aan strakke tuinen, boerderijtuinen, exclusieve tuinen, kindvriendelijke tuinen, diervriendelijke tuinen, parktuinen, wellnesstuinen, wilde tuinen, groene tuinen en bostuinen.

Bekijk alle tuin stijlen

Meer weten over onze tuinarchitectuur

Wilt u meer weten over onze diensten? PUUR Groen helpt u in het hele proces. U kunt bij ons terecht voor tuinarchitectuur, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Neem contact op voor uw nieuwe tuin

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Meer weten over onze tuinen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Neem contact op
Neem contact op met(Vereist)