Projecten

Overweegt u op een tuin te laten ontwerpen en aanleggen? PUUR Groen heeft jarenlange ervaringen op het gebied van het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Hierdoor hebben wij door de jaren heen al een diversiteit aan projecten aangelegd verschillend van grootte en stijl, maar altijd met luxe karakter en van hoge kwaliteit.

Onze tuinprojecten

Exclusieve tuin

Exclusieve tuinen zijn voor PUUR Groen tuinen met een luxe karakter en bijzondere elementen. Zo kunt u denken aan een zwembad, overkapping of poolhouse, maar ook aan bijzonder materiaal gebruik. Bekijk hier een aantal van de exclusieve tuinen!

tuinprojecten - exclusieve tuin
tuinprojecten - tuin met zwembad

Tuin met zwembad

Een zwembad maakt een tuin een heerlijke plek om in te verblijven. Lekker verfrissend in de zomer, maar het geeft ook een bepaalde allure aan de tuin. Een zwembad is een mooie eyecatcher en maakt een tuin alles behalve saai. Bekijk hier onze projecten met een zwembad!

Tuin met vijver

Bij PUUR Groen houden we van water in onze tuinen. Het spiegelende vlak van het water geeft vaak een speels karakter aan de tuin. Hierdoor wordt uw tuin een prettige plek om te verblijven. Bekijk hier onze projecten met een vijver en zwemvijver!

tuinprojecten - tuin met vijver
tuinprojecten - landelijke tuin

Landelijke tuin

Een landelijke tuin is vaak een tuin met flink wat oppervlak en een mooie omgeving. Bij PUUR Groen willen we de tuin één maken met de omgeving. Hierdoor profiteert u optimaal van de plek waar u woont, zonder dat u uw privacy verliest. Bekijk hier een aantal van de landelijke tuinen die zijn aangelegd door PUUR Groen!

Middelgrote tuin

Middelgrote tuinen zijn heerlijke tuinen om in te verblijven. Ze hebben de intimiteit van een kleine tuin, maar toch de mogelijkheden van een grote tuin. Wij vinden het dan ook een feestje om middelgrote tuinen te ontwerpen. Bekijk hier onze projecten met een middelgrote tuin!

tuinprojecten - middelgrote tuin
tuinprojecten - moderne tuin

Moderne tuin

Onze moderne tuinen zijn te herkennen aan de strakke belijning. Strak, maar niet ongezellig. Door de strakke belijning te combineren met de organische vormen van planten wordt de tuin een sfeervol geheel. Bekijk onze projecten met moderne tuinen!

Voortuin

Uw voortuin is uw visitekaartje. Ook al is het over het algemeen niet de plek waar hij gaat zitten om te ontspannen snappen we bij PUUR Groen dat u dit een uitnodigende plek wilt laten zijn. Bekijk hier een aantal van de voortuinen die wij ontworpen en aangelegd hebben!

tuinprojecten - strakke voortuin
tuinprojecten - daktuin

Daktuin

Woont u op hoogte? Wanneer u een daktuin heeft betekent dit niet dat dit een minder prettige plek hoeft te zijn dan een reguliere tuin. PUUR Groen maakt van daktuinen een prettige plek om te verblijven. Bekijk hier daktuinen die door PUUR Groen zijn ontworpen en aangelegd.

Patiotuin

Patiotuinen zijn al snel sfeervolle tuinen. PUUR Groen probeert naast sfeervol, tuinen ook een ruimtelijk en speels karakter mee te geven. Bekijk hier een aantal daktuinen die door ons zijn ontworpen en aangelegd.

tuinprojecten - patiotuin

Uw tuinprojecten laten ontwerpen of aanleggen door Puur Groen?

Wilt u een tuin laten ontwerpen of aanleggen door de tuinarchitecten van Puur Groen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Meer weten over onze tuinen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Neem contact op
Neem contact op met(Vereist)